Home

Perdormire

Tag - Златара Златко

Струмица

(АРХИВА) ИНТЕРВЈУ: 16 ГОДИНИ ЗЛАТАРСТВОТО КАКО ЗАНАЕТ СЕ НЕГУВА ВО СЕМЕЈСТВОТО ПАСКОВИ ОД СТРУМИЦА!

Накитот е неизбежен дел од свадбената церемонија, токму од таа причина опфатени повеќе аспекти важни за златото со сопственикот на Златара „Златко“. 1. Златото...