strumica denes logo
зголемување добивка
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

мај 4, 2018

Струмички „Грозд“ ја зголеми добивката

„Грозд“ АД Струмица во првите три месеци од годинава оствари

Види повеќе