Home

Perdormire

Tag - здрава

Култура

ЗДРАВА КОТЛИНА: БЕДА И СРАМОТА ВО ХОТЕЛ СИРИУС! (Пиво, салама, кашкавал, органско земјоделие и отров од рудникот на смртта)

ЗДРАВА КОТЛИНА: БЕДА И СРАМОТА ВО ХОТЕЛ СИРИУС! (Пиво, салама, кашкавал, органско земјоделие и отров од рудникот на смртта) Синоќа, во хотелот Сириус, Еуромакс...