Home

Perdormire

Tag - Жбогар

Култура

САМУЕЛ ЖБОГАР ЈА ПОСЕТИ СТРУМИЦА!

Во рамките на кампањата „ЕУ за тебе“, шефот на делегацијата на Европската Унија во Република Македонија, Самуел Жбогар, ја посети Струмица. На дебатата која...