strumica denes logo
заштита

октомври 3, 2018

ТЕМА НА ДЕНОТ: 7 навики кои ви ја чуваат безбедноста на картичката со пари

Без разлика дали преферирате плаќање во кеш или со лизгање

Види повеќе