Home

Perdormire

Tag - започна изградба

Струмица

ЖЕЛБАТА НА СТРУМИЧАНИ ОСТВАРЕНА: Започна изградбата на Стационар за бездомни животни во општина Струмица

Општина Струмица го решава проблемот со кучињата скитници. На локација до Пречистителната станица, денеска, започна изградбата на Стационар за бездомни животни...