strumica denes logo
вторник

август 14, 2018

Следниот неработен ден е во вторник!

Следниот неработен ден за сите граѓани е вторник кога православните

Види повеќе

јуни 21, 2018

Бербер и бар Вторник доаѓа на Д ФЕСТИВАЛ за УЛТРА-КУЛ фестивалски стајлинг!

Покажи го својот уникатен стил на Д-Фест, заедно со Бербер

Види повеќе