strumica denes logo
ВРАБОТЕН

април 17, 2018

СТРУМИЧАНЕЦ ВРАБОТЕН ВО „ШУМСКОТО“ КАКО КОНТРОЛОР-ЧУВАР, СВЕСНО ПРОПУШТИЛ ДА ПОМИНЕ ТРАКТОР НАТОВАРЕН СО ДРВЈА!

Секторот за внатрешни работи Струмица до Основното јавно обвинителство Струмица,

Види повеќе