strumica denes logo
вОДЕНСКИ

јули 31, 2018

СТРУМИЧАНЕЦОТ КРИСТИАН ВОДЕНСКИ ПОДАРИ ПРАВОСЛАВНА ИКОНА ОД ЕРУСАЛИМ НА ЦРКВАТА ВО РУСИНОВО!

Нема човек во Македонија кој не слушнал за Кристијан Воденски,

Види повеќе