Home

Perdormire

Tag - вистинска случка

Струмица

(АНКЕТА) Инспирирано од вистинска случка: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ СЕ ОПСЕДНАТИ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ?

Во извештајот на Канцеларијата за национална статистика прикажано е поголемо ниво на емоционални проблеми, хиперактивност и лошо однесување кај младите луѓе...