Home

Perdormire

Tag - Виолета Цицимова

Култура

Виолета Цицимова од ООУ „Видое Подгорец“ го освои првото место на државниот натпревар по англиски јазик

Уште еден голем успех за основното општинско училиште „Видое Подгорец“ и општина Струмица. Виолета Цицимова, ученичка во деветто одделение го освои првото...