strumica denes logo
Викторија Панчурова

јануари 26, 2019

ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ, ВИКТОРИЈА ПАНЧУРОВА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО!

Повторно награда за ЖФК Тиверија, овојпат Викторија Панчурова во категоријата

Види повеќе