strumica denes logo
Василиј

јануари 14, 2019

ЗА МНОГУ ГОДИНИ: Струмичани се поклонуваат пред моштите на Св.Василиј Велики!

Верниците од Струмица се поклонија пред моштите на столбот на

Види повеќе