strumica denes logo
Васил Витанов

декември 13, 2018

Струмичанецот Васил Гогов ќе игра за јуниорската репрезентација на Македонија во ракомет!

Македонија ќе биде домаќин на јуниорски турнир (играчи 2000 и

Види повеќе