Home

Perdormire

Tag - Ванковер Манчев

Култура

ВАНКОВЕР МАНЧЕВ: НАШЕТО ИМЕ Е РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА, НЕМА ПРИЧИНА ДА СЕ ГЛАСА НА 30 СЕПТЕМВРИ!

ФЕЈСБУК СТАТУС НА ВАНКОВЕР МАНЧЕВ:  Почитувани пријатели и граѓани на Република Македонија, Оние кои ме познаваат подолго знаат дека сум воспитуван и раснат во...