Home

Perdormire

Tag - ученик

Хроника

(ФОТО) Шест годишно дете од струмичко малтертирано од својот соученик – Службите на училиштето не преземаат ништо!

Пред малку во порака ни беше раскажена случка кој секојдневно се повторува низ училиштата а сите молчат. Го објавуваме тоа бидејќи се надеваме дека од истото...