Home

Perdormire

Tag - УЧЕБНА ГОДИНА

Култура

ОДЛИЧНА ВЕСТ: Во новата учебна година ќе се отвори група со целодневен престој на деца во градинката „Детска радост“

За прв пат од оваа нова учебна 2018/2019 година во просториите на клон 2 – градинка „Парк“, ќе се отвори група за целодневен престој на деца на возраст од 6 до...