strumica denes logo
ТРЕНЕРИ

април 3, 2018

„ПАНДЕВЦИ“ ГИ МЕНУВААТ ТРЕНЕРИТЕ ВО РАБОТНИЧКИ!

И официјално нов стратег на „романтичарите“ е Ѓоре Јовановски, сепак

Види повеќе