strumica denes logo
трактор што го обиколува светот

август 15, 2019

СЕМЕЈСТВОТО ОБАЛЕК ОД ПОЛСКА ЈА ПОСЕТИЈА СТРУМИЦА СО СВОЈОТ ТРАКТОР!

Необичен трактор, стар 55 години, на кој е прикачена камп

Види повеќе