Home

Perdormire

Tag - Трајко Николов

Хуманост

ДА СПОДЕЛИМЕ И ДА ДОНИРАМЕ: Да му помогнеме на струмичанецот Трајко Николов со надеж да успее во својата борба

За надеж на Трајко Николов! Да му помогнеме на малиот Трајко Николов кој има тешка болест Muskulna Distrofija Dusen каде за жал засега не постои лек за истата...