ROME, ITALY - JANUARY 18: Goran Pandev of Genoa CFC celebrates after scoring the team's second goal during the TIM Cup match between SS Lazio and Genoa CFC at Olimpico Stadium on January 18, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)
татко
ROME, ITALY - JANUARY 18: Goran Pandev of Genoa CFC celebrates after scoring the team's second goal during the TIM Cup match between SS Lazio and Genoa CFC at Olimpico Stadium on January 18, 2017 in Rome, Italy. (Photo by Paolo Bruno/Getty Images)

јули 24, 2018

Горан Пандев по трет пат стана татко, Софија е новиот член на семејството Пандеви

Најдобриот фудбалер на сите времиња, а воедно и капитенот на

Види повеќе