strumica denes logo
табли

април 12, 2019

БРАВО: Поставени табли во Струмица „ЗАБРАНЕТО е фрлање комунален отпад“ – Еко Фронт

Во склоп на акцијата „Еко Фронт“ во организација на Општина

Види повеќе