Home

Perdormire

Tag - сведоштво

Хроника

СВЕДОШТВО: ПАР ОД СТРУМИЦА ВЕЌЕ ПЕТ МЕСЕЦИ ЧЕКА ДА ИМ СЕ ВРАТАТ ПАРИТЕ ПОРАДИ НЕРЕАЛИЗИРАНА ЕКСКУРЗИЈА ВО РИМ!

До Редакцијата на „Независен весник“ по објавувањето на сторијата за лажниот аранжман за Истанбул на двете македонски студентки кои уплатиле патување и...