strumica denes logo
Св. Ана

декември 22, 2018

Денес се слави Зачнувањето на Света Ана: Вечно име и празник на чуда за сите жени!

Според календарот на МПЦ (Јулијанскиот календар) денеска е 9-ти декември.

Види повеќе