Home

Perdormire

Tag - Студио Image

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) ИНТЕРВЈУ СО МАРИЈА ДРВОШАНОВА, СОПСТВЕНИЧКАТА НА STIDIO IMAGE КОЈ ПРОСЛАВИ 15 ГОДИНИ ОД СВОЕТО ПОСТОЕЊЕ!

15 години успешна и квалитетна работа! 15 години посветеност, труд, борбеност, упорност, истрајнот. Тимот на Струмица Денес подготви интервју со сопственичката...