strumica denes logo
струмички матуранти

мај 18, 2018

Струмичките матуранти, поздравени од градоначалникот Јаневски, танцуваа по звуците на Штраус

Денес на плоштадот „Гоце Делчев“ , матурантите од струмичките средни

Види повеќе