Perdormire

Tag - струмички крапџии

Спорт

По 50 часови непрекинато ловење, Струмичките крапџии најуспешни на Крапското дружење „Палурци 2018“

На акумулацијата Палурци кај Богданци денеска заврши Интернационалното крапско дружење „Палурци 2018“. По 50 часови непрекиното ловење на крап, најуспешна е...