strumica denes logo
струмичка усна традиција

март 9, 2019

ДЕНЕСКА Е ГОЛЕМ ПРАЗНИК: Умрело дете за баничка – струмичка усна традиција!

Струмичани денешниот пред прочка го нарекле „умрело дете за баничка“.

Види повеќе