strumica denes logo
strumica

јануари 23, 2023

Што рекол Алберт Ајнштајн кога го прашале дали верувал во НЛО?

Вечерта на 19 јули 1952, на небото над Вашингтон се

Види повеќе

септември 1, 2019

ДА БИДЕМЕ ХУМАНИ: СТРУМИЧАНКА ЗАПОЧНА АКЦИЈА ЗА СОБИРАЊЕ УЧИЛИШЕН ПРИБОР!

Почетокот на учебната година знае да биде доста напорен период.

Види повеќе