strumica denes logo
струмица гас

мај 8, 2018

„Си ен џи системс“ го доби тендерот за набавка на природен гас од „Струмица-Гас“

Јавно претпријатие за енергетски дејности „Струмица-Гас“ склучи договор со друштвото

Види повеќе