strumica denes logo
Струмица-Дабиле

април 1, 2018

(ФОТО) СООБРАЌАЈНА НЕСРЕЌА НА ПАТОТ СТРУМИЦА-ДАБИЛЕ, ИМА И ПОВРЕДЕНИ!

Околу 22:00 часот синоќа на патот Струмица-Дабиле или поточно кај

Види повеќе