strumica denes logo
струица

септември 24, 2018

СООПШТЕНИЕ ОД ЛЕВИЦА ДО СТРУМИЧАНИ: БОЈКОТ-ЕДИНСТВЕНО СРЕДСТВО ЗА САМООДБРАНА!

Почитувани граѓани на Струмица, на претстојниот референдум на 30-ти септември

Види повеќе