strumica denes logo
СТРОГ ПОСТ

септември 27, 2018

(СТРОГ ПОСТ) Денеска е Воздвижение на Чесниот Крст – Крстовден

Македонската православна црква и верниците денеска го прославуваат Крстовден. На

Види повеќе