strumica denes logo
Стон

декември 1, 2018

Приказната за скапоцениот подарок на Маријка Бојаџиева од Струмица од мис Стон во 1890 година

ИЗВОР: ДЕНЕШЕН.МК ЛИНК ОД ОРИГИНАЛНАТА ВЕСТ: https://denesen.mk/prikaznata-za-skapoceniot-podarok-na-marijka-bojadzieva-od-strumica-od-mis-ston-vo-1890-godina/ – Мис Елен Стон

Види повеќе