strumica denes logo
Столе Стоилов

декември 27, 2018

(ВИДЕО) СТРУМИЧАНЕЦОТ СТОЛЕ СТОИЛОВ ЈА НАПУШТИ МАНИФЕСТАЦИЈАТА СПОРТИСТИ НА ГОДИНАТА ПОРАДИ ДВОЈАЗИЧНОСТА!

На свечениот собир по повод доделување на наградите за „Спортист

Види повеќе