strumica denes logo
старт

февруари 20, 2019

Стартува меѓународниот Пандев Куп 2019!

Со учество на 74 екипи од Македонија, Бугарија, Србија и

Види повеќе

март 8, 2018

Стартуваше првиот „Пандев Куп“ во Струмица!

  Во Струмица, преку свеченото отворање и првите натпревари стартуваше

Види повеќе