strumica denes logo
СТАРО НОВ ШАМПИОН

мај 8, 2018

ЕКИПАТА НА СТРУМИЦА Е СТАРО-НОВИОТ ШАМПИОН НА МАКЕДОНИЈА ВО ОДБОЈКА!

Екипата на Струмица е старо-новиот шампион на Македонија во одбојка

Види повеќе