strumica denes logo
Стара Струмица

септември 12, 2020

ФОТО СЕЌАВАЊЕ: ПОПУЛАРНИТЕ МОТО ТРКИ ВО СТРУМИЦА!

Денешната статија има содржина која со сигурност им е позната

Види повеќе

октомври 1, 2018

Невообичаена и ретка фотографија: Сигурно ве интересира како изгледала Струмица пред 100 години!

Неасфалтирани патишта, скромни живеалишта, зеленило насекаде и мирен живот наспроти

Види повеќе