strumica denes logo
станица

септември 19, 2018

Струмица ја има првата Пречистителна станица изградена по европски стандарди и со европски средства!

  Општина Струмица ја има првата Пречистителна станица за третман

Види повеќе

март 2, 2018

ЕКСКЛУЗИВНО: Босанец уценувал струмичанка -„уплати ми 2000 евра на сметка или ќе ги објавам фотографиите“

Полициската станица од општа надлежност Струмица поднесе кривична пријава против

Види повеќе