Home

Perdormire

Tag - српски крал

Стара Струмица

ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВА ИСТОРИЈА КРИЕ ДЕНЕШНАТА ЗГРАДА НА ПРОКРЕДИТ БАНКА НАСПРОТИ ГРАДСКОТО СОБРАНИЕ!

Зградата наспроти Градското собрание и ден-денес мами со својата безвременска градба. Објектот „Српски крал“ или „Стара На-Ма“ се наоѓа на аголот од улиците...