strumica denes logo
СРЕДНОШКОЛЦИ

мај 12, 2018

СТРУМИЧКИТЕ СРЕДНОШКОЛЦИ СО ШЕСТ МЕДАЛИ СЕ ВРАЌААТ ОД СПОРТСКАТА ГИМНАЗИЈАДА ВО ТЕТОВО!

Струмичките средношколци од Струмица имаа одличен настап на спортската Гимназијада

Види повеќе