СПОРТСКИ КЛУБОВИ

април 4, 2019

ПОКАНА ОД ОПШТИНА СТРУМИЦА ДО СПОРТСКИТЕ КЛУБОВИ, СПОРТИСТИТЕ И РЕКРЕАТИВЦИТЕ!

Покана до спортските клубови, спортистите и рекреативците за одбележување на

Види повеќе