strumica denes logo
Спортист на годината

јануари 26, 2019

СЛАВЕ ВЕЛКОВ ГО ОСВОИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО ИЗБОР НА НАЈДОБАР ТРЕНЕР ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната

Види повеќе

јануари 26, 2019

ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ, ВИКТОРИЈА ПАНЧУРОВА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО!

Повторно награда за ЖФК Тиверија, овојпат Викторија Панчурова во категоријата

Види повеќе

јануари 26, 2019

СЕНИОРСКАТА ЕКИПА НА ЖФК ТИВЕРИЈА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО!

Уште една награда за ЖФК Тиверија. Сениорската екипа го освои

Види повеќе

јануари 26, 2019

БИЛЈАНА ПАНЕСКА ОД ЖФК ТИВЕРИЈА ГО ОСВОИ ВТОРОТО МЕСТО ВО КАТЕГОРИЈАТА ЗА НАЈДОБАР СПОРТИСТ ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

На традиционалната спортска манифестација која се одржува секоја година, талентираната

Види повеќе

јануари 26, 2019

ЖФК ТИВЕРИЈА НАЈДОБРА ЕКИПА ВО МЛАДИНСКА КОНКУРЕНЦИЈА ВО СТРУМИЦА!

ЖФК Тиверија-Струмица, синоќа ги собра буквално сите награди на традиционалната

Види повеќе

јануари 26, 2019

МИНАТОГОДИШНИОТ СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА ПЕПИ ВЕЛКОВ, ОВАА ГОДИНА ГО ДОБИ ТРЕТОТО МЕСТО ВО СЕНИОРСКА КОНКУРЕНЦИЈА!

Многу награди, многу забава и многу возбудувања синоќа на традиционалната

Види повеќе

јануари 14, 2019

ТРАДИЦИОНАЛНА МАНИФЕСТАЦИЈА – СПОРТИСТ НА ГОДИНАТА 2018

Во техничка организација на Општински сојуз на училишен спорт на

Види повеќе