Home

Perdormire

Tag - Спасова Марија

Струмица

ОД „КУЛТУРА“ ИНФОРМИРААТ: КНИГАТА „ТЕОРИЈА НА ЗАГОВОР“ НА МАРИЈА СПАСОВА МЕЃУ НАЈПРОДАВАНИТЕ ВО 2018\19 ГОДИНА!

Пред неколку денови „Теорија на Заговор“ од Спасова Марија беше целосно распродадена и во „Култура“. Од истата книжарница не’ информираа дека книгата на...

Култура

(ФОТОГАЛЕРИЈА) Талентираната струмичанка Спасова Марија со успех ја започна годината, со успех и ја завршува!

Марија Спасова ја започна годината со успех, така и ќе ја заврши. Талентираната средношколка од СОУУД „Димитар Влахов“- Струмица додаде уште една во долгата...