Home

Perdormire

Tag - СОУУД Димитар Влахов

Култура

СВР-СТРУМИЦА И МОТО КЛУБОТ TZAR TOWE RIDERS ИМ ОДДРЖАА ПРЕДАВАЊЕ НА УЧЕНИЦИТЕ ВО СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-СТРУМИЦА!

Во петок на 21 септември 2018 година во СОУУД „ДИМИТАР ВЛАХОВ“-Струмица претставници од СВР- Струмица и членови од мото клубот Tzar Tower Riders на учениците...