Home

Perdormire

Tag - СОСТАНОК

Струмица

ОДРЖАН ПРВИОТ КООРДИНАТИВЕН СОСТАНОК НА КОЈА БЕШЕ ПРОМОВИРАНА ИНИЦИЈАТИВАТА ЗА РЕАЛИЗАЦИЈА НА КОНЦЕПТОТ „СТРУМИЦА ГРИЖЛИВ ГРАД“

Во големата сала на домот на АРМ, денеска, се одржа првиот координативен состанок на кој беше промовирана иницијативата на општина Струмица за реализација на...