Home

Perdormire

Tag - сопственици

Струмица

АНКЕТА: Дали сопствениците на фирмите во Струмица треба да ги покачат платите, или пак на младите не им се работи?

Секојдневно младите се жалат на тоа дека нема работа во Струмица, или пак кога ќе ја пронајдат посакуваната работа тие не се задоволни од условите кои им ги...