strumica denes logo
социјални мрежи

ноември 3, 2018

(АНКЕТА) Инспирирано од вистинска случка: ДАЛИ СТРУМИЧАНИ СЕ ОПСЕДНАТИ СО СОЦИЈАЛНИТЕ МРЕЖИ?

Во извештајот на Канцеларијата за национална статистика прикажано е поголемо

Види повеќе