strumica denes logo
собирање

мај 6, 2018

Градоначалникот Јаневски учествуваше во чистењето на дивата депонија кај селото Костурино

Општина Струмица и јавното претпријатие за комунални дејности „Комуналец“ денеска

Види повеќе