strumica denes logo
слива

август 12, 2018

ПРОТЕСТ: ОВОШТАРИТЕ ГО БЛОКИРАА ПАТНИОТ ПРАВЕЦ СТРУМИЦА-РАДОВИШ!

Овоштарите од радовишкиот регион незадоволни од откупот на сливите денеска

Види повеќе